proud month

Nikkie de Jager trekt portemonnee voor operatie Instagram-volger

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Kris PouwNikkie de Jager trekt portemonnee voor operatie Instagram-volger
RTL

Een Hongaarse Instagram-volger van Nikkie de Jager (29), ofwel NikkieTutorials, gaat haar weekend lekker in. Het meisje heeft een winactie van de beautygoeroe gewonnen: tienduizend dollar om uit te geven aan 'iets dat haar leven verandert'. Nikkie zette de actie op in het kader van de 'Pride Month'.

"Congratulations beautiful"

Vorige maand vertelde Nikkie in één van haar video's over de door haar opgezette actie voor iedereen uit de zogenaamde 'rainbow family', ofwel de LHBTQ+ community. "Ik wil tienduizend dollar geven uit mijn eigen portemonnee aan een volger. Ik wil dat deze tienduizend dollar je leven gaat veranderen. Als je deel uitmaakt van de 'rainbow family' en je hebt geld nodig voor een operatie of gewoon hulp bij het betalen van je huur, dan is dit mijn manier om je te proberen te helpen."

Rob Goossens: Nikkie de Jager moet Televizier Gala presenteren
Lees ook

Rob Goossens: Nikkie de Jager moet Televizier Gala presenteren

Inmiddels is er een winnaar gekozen: Trisha, een Hongaars transmeisje. Zij kan nu als winnares haar operaties betalen, aldus Nikkie op haar Instagram Stories. 'Congratulations beautiful', schrijft ze bij een foto van Trisha.

NikkieTutorials winnaar winactie© Instagram @nikkietutorials
NikkieTutorials winnaar winactie

Nikkie was al angstaanjagend populair, maar na haar rol bij het Eurovisiesongfestival valt ze nóg meer in de smaak. Zelfs buitenlandse partijen mikken op de YouTuber, zo zie je in onderstaande video.

Lees meer over
Nikkie de Jager