Slave 4u?

Fans Britney Spears bezorgd om topless foto's: tegen haar wil

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesFans Britney Spears bezorgd om topless foto's: tegen haar wil
RTL

Fans van Britney Spears zijn bezorgd om de topless foto's die worden gepost op het Instagramaccount van de Amerikaanse zangeres. Zaterdag verscheen er voor de vierde keer in een week een foto van Spears met ontbloot bovenlichaam en in slechts een korte broek. Volgens sommige fans gebeurt dit tegen haar wil in.

"Ik krijg het gevoel dat deze foto's privé zijn en gedeeld worden zonder haar toestemming", schrijft iemand. Vooral onder de laatste topless foto reageren vele fans kritisch. Sommigen speculeren dat iemand anders dan de zangeres ook toegang heeft gekregen tot het account. "Ik geloof dat deze foto's niet door haar worden geplaatst."

'Gedeeld zonder toestemming'

Zelf schrijft Spears een aantal emoji's bij de halfnaakte foto's. Het valt de fans op dat de beelden waarschijnlijk allemaal in dezelfde fotosessie zijn genomen. "Er is iets verdachts aan de hand", reageert iemand.

Britney Spears deelt veelzeggende boodschap op Instagram
Lees ook

Britney Spears deelt veelzeggende boodschap op Instagram

De topless foto's volgen op een intense periode voor de zangeres, bekend van pophits als Toxic en Gimme More. Spears sprak zich vorige maand voor het eerst uit over de al dertien jaar durende curatele die startte toen ze in 2008 werd opgenomen in een psychiatrische instelling. De zangeres begon de gerechtelijke procedure tegen haar vader al in 2019. Ze gaf tijdens een hoorzitting van de zaak aan zich een slaaf te voelen van haar toezichthouders, met name van haar vader Jamie Spears.

Lees meer over
Britney Spears