B&B vol regels

Roxanne stelt (te) hoge eisen aan haar mannen in B&B Vol Liefde

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© B&B Vol LiefdeRoxanne stelt (te) hoge eisen aan haar mannen in B&B Vol Liefde
RTL

Bij Roxanne (32) in Roosendaal is iedereen hard aan het werk om de B&B spic en span te krijgen voordat de gasten arriveren. Mitch (28) en Theun (34) zijn inmiddels wel wat gewend, maar nieuwkomer Jeffrey (29) moet nog even wennen.

"Jeffrey, ik weet niet wat voor een huishouden die thuis heeft…"

De B&B Vol Liefde-ster weet precies hoe ze de kamers voor de gasten wil hebben, maar hoe maakt ze dat duidelijk aan de onervaren Jeffrey? "Ik heb wel echt iets aan de mannen", vertelt Roxanne voor de camera, terwijl de heren hun handen uit de mouwen steken. "Het is niet dat ik er de hele tijd bij hoef te staan, alleen bij Jeffrey, maar dat doet Mitch wel - die let op Jeffrey."

Rox heeft namelijk zo haar eigen maniertjes en vooral de slaapplek speelt een grote rol. De B&B-eigenaresse krijgt namelijk vooral veel goede reviews door haar lekkere bedden, en die moeten er dan ook perfect uitzien. "Jeffrey, ik weet niet wat voor een huishouden die thuis heeft… Maar hij doet zijn best en wil wel graag. Alleen hij kan het nog niet (…) Het is mijn bedrijf, mijn visitekaartje. Ik heb het opgebouwd en daarom was ik ook wel een beetje zenuwachtig dat ik mannen hier heb die nog nooit een B&B hebben gedraaid en die dan in mijn huis zitten, terwijl ik gasten ontvang. Dat vind ik best wel spannend."

Debbie vertelt Melvin de pijnlijke waarheid in B&B Vol Liefde
Lees ook

Debbie vertelt Melvin de pijnlijke waarheid in B&B Vol Liefde

Hoewel Roxanne hem het voordeel van de twijfel geeft, hebben de andere heren al het een en andere bekokstooft. "Er komen natuurlijk gasten, dus wij moeten onze kamer afstaan. Dus de luxe is voorbij", vertelt Theun. "Mitch en ik hadden al afgesproken: zodra er een derde komt, en er is nog niemand afgevallen, dan gaan wij samen op de bank en die derde gaat maar mooi op een luchtbed."

En na een paar kleine technische problemen staat dat luchtbed er ook. "Het gaat goed", vat nieuwkomer Jeffrey de dag samen na een middag hard werken. "Ik heb nog niet heel veel met Roxanne kunnen praten, helaas. Ik wacht nog steeds op mijn kans en die gaat er zeker komen."

Of zijn kans nog gaat komen? Dat zie je morgen in een nieuwe aflevering. B&B Vol Liefde is elke maandag tot en met donderdag te zien om 20.30 uur op RTL 4. Of kijk alvast vooruit bij Videoland.

Ook B&B-eigenaar Jacob is in Portugal op zoek naar de liefde. Of heeft hij die al gevonden bij zijn werkster?

Lees meer over
B&B Vol Liefde