Ain't no party like an Oprah-party

Meghan schakelt hulp Oprah Winfrey in voor verjaardagsfeestje

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesMeghan schakelt hulp Oprah Winfrey in voor verjaardagsfeestje
RTL

Meghan Markle (39) heeft grootse plannen als het gaat om het vieren van haar veertigste verjaardag. De vrouw van prins Harry (36) heeft namelijk een partyplanner van Oprah Winfrey (67) ingehuurd om haar verjaardag zo spectaculair mogelijk te maken.

Meghan zou op aanraden van Oprah Winfrey de hulp hebben ingeschakeld van Colin Cowie, een bekende partyplanner die al voor sterren als Jennifer Aniston, Tom Cruise en Kim Kardashian heeft gewerkt. Hij werd in 2018 door Vogue uitgeroepen als de nummer één weddingplanner en cateraar in het noordoosten van de Verenigde Staten. Meghan zou van plan zijn om haar verjaardag bij haar thuis te vieren in Californië, met zo’n zestig gasten, en wil het liefst een lopend buffet met allerlei lokaal geproduceerde gerechten en wijn.

Thomas Markle: 'Oprah Winfrey gebruikt Harry en Meghan'
Lees ook

Thomas Markle: 'Oprah Winfrey gebruikt Harry en Meghan'

In tegenstelling tot de babyshower die ze voor baby Archie kreeg zou ze haar verjaardag iets minder uitbundig willen vieren, ook vanwege de huidige coronamaatregelen. Prins Harry zou al druk bezig zijn met voorbereidingen. Volgens bronnen heeft hij een taart voor Meghan besteld bij een lokale bakker, genaamd Posies & Sugar. Het zou gaan om een simpele taart die gedecoreerd is met prachtige bloemen.

Juist omdat Meghan en Oprah het blijkbaar erg goed met elkaar kunnen vinden, zijn er twijfels over veelbesproken interview.

Lees meer over
Oprah WinfreyMeghan MarklePrins Harry