Grüße aus Österreich

Is dit het bewijs dat Caroline uit B&B Vol Liefde voor Eric kiest?

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© VideolandIs dit het bewijs dat Caroline uit B&B Vol Liefde voor Eric kiest?
RTL

'Dreun voor Duinrand S' kopt het 'Noordhollands Dagblad' een paar maanden geleden met de mededeling dat Eric te Paske stopt als hoofdtrainer. Die naam doet bij het grote publiek niet direct een belletje rinkelen, maar misschien wel bij de kijkers van 'B&B Vol Liefde'. Hij is namelijk één van de overgebleven kandidaten die in de race is om Carolines hart te veroveren.

Volgens de website LoveReality kan het ontslag van Eric zomaar iets te maken hebben met een mogelijke romance tussen hem en Caroline, die een bed and breakfast runt in het Oostenrijkse Bad Kleinkirchheim. Reizen tussen Nederland en Oostenrijk, of zelfs emigreren naar het land, is namelijk lastig te combineren met het hoofdtrainerschap van de vierdeklasser. Een goede reden om je ontslag in te dienen, dus. 

'De voormalige middenvelder van AZ heeft bij het bestuur van Duinrand S aangegeven dat hij door uitbreiding van nieuwe werkzaamheden niet meer de tijd heeft zich voldoende op het trainerschap te kunnen richten', meldt de krant. 

Nico verslagen na mededeling Caroline in B&B Vol Liefde
Lees ook

Nico verslagen na mededeling Caroline in B&B Vol Liefde

Het klinkt niet onaannemelijk. Nico is door Caroline eerder in het programma al op het vliegtuig naar Nederland gezet en deze week is duidelijk geworden dat Mark geen toekomst met haar voor zich ziet. Op dit moment in het seizoen is Eric de enige kandidaat in de race, hoewel er nog een vierde man onderweg is naar het logement van Caroline.

Vanzelfsprekend mogen de kandidaten niks zeggen over de afloop van het programma, dus voor nu zit er niks anders op dan de finale van B&B Vol Liefde afwachten. Dan wordt duidelijk of Eric en Caroline inderdaad nog samen zijn. 

Het vertrek van Mark deze week zie je terug in onderstaande video.