veel noten op haar zang

Deze songfestival-ster maakt haar opwachting in The Voice Senior

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© William RuttenDeze songfestival-ster maakt haar opwachting in The Voice Senior
RTL

Een oude bekende is te zien in het gloednieuwe seizoen van 'The Voice Senior' dat op 27 augustus van start gaat. RTL bevestigt zojuist, na geruchten eerder vandaag, dat het om iemand gaat die eerder mee heeft gedaan aan het Eurovisiesongfestival.

Niemand minder dan Justine Pelmelay zal op het podium van The Voice Senior haar best doen om de vier stoelen van juryleden Angela Groothuizen, Gerard Joling, Ilse DeLange en Frans Bauer om te laten draaien. Justine is bij het grote publiek bekend van het zangduo Justine & Marlon en van haar deelname aan het Eurovisiesongfestival in 1989. 

Het optreden kijk je hieronder terug.

The Voice Senior kondigt een extra 'speciale' aflevering aan
Lees ook

The Voice Senior kondigt een extra 'speciale' aflevering aan

Met het nummer 'Blijf zoals je bent' was ze de gedoodverfde favoriet in 1989, maar door een onzuivere noot eindigde ze op de vijftiende plek. Een moment dat haar overigens bleef achtervolgen, want in een video van Nikkie de Jager tijdens de eerste halve finale van het songfestival 2021 werd het moment - tot grote teleurstelling van Justine - nóg eens opgerakeld. 

In 2005 deed de zangeres opnieuw een poging om naar het songfestival te gaan. Met het nummer 'What you see is what you get' probeerde Justine door de voorrondes te komen van het Nationale Songfestival

Het komende vierde seizoen van The Voice Senior krijgt een extra aflevering. Vanwege het grote aantal 'mooie verhalen' van de deelnemende kandidaten is besloten om in totaal zeven uitzendingen te maken in plaats van zes, laat een woordvoerder van RTL weten. Lieke van Lexmond vertelt meer over het komende seizoen in gesprek met onze Lex. 

Lees meer over
Justine PelmelayThe Voice Senior