And just like that

Fans Sex and the City-reboot in paniek: sterft er een groot personage?

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPFans Sex and the City-reboot in paniek: sterft er een groot personage?
RTL

Fans van de populaire serie 'Sex and the City', die binnenkort een tweede leven krijgt in de vorm van reboot 'And Just Like That', zijn in paniek. De filmcrew is namelijk gespot tijdens een draaidag bij een crematorium. De vraag onder fans is dan ook niet of er een personage om het leven komt, maar om welk personage het gaat.

Daily Mail noemt bijvoorbeeld al de namen van Samantha Jones (Kim Cattrall), Mr. Big (Chris Noth) en Magda (Lynn Cohen), de huishoudster van Miranda (Cynthia Nixon). Een bron heeft bovendien aan de Britse site laten weten dat het zou gaan om een grote naam, en dus zouden bovenstaande personages niet geheel ondenkbaar zijn. Hieronder is een TikTok-video te zien van de crew bij het crematorium tijdens een draaidag in New York. 

Overigens is al een tijdje bekend dat Kim Cattrall definitief niet terugkeert in de reboot, dus zou haar iconische personage Samantha Jones zomaar eens het loodje kunnen leggen. Over de reden dat Kim niet in de reboot wil spelen zijn de meeste fans het roerend eens: ze zou al jarenlang bonje hebben met hoofdrolspeler Sarah Jessica Parker. De twee hebben ook online weleens modder naar elkaar gegooid, zoals hier is terug te lezen

'Sex and the City-revival nu al verlengd voor tweede seizoen'
Lees ook

'Sex and the City-revival nu al verlengd voor tweede seizoen'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Overigens is er ook goed nieuws te melden: we weten namelijk nu al dat er ook een tweede seizoen van And Just Like That komt. De serie draait om vriendinnen Carrie (Sarah Jessica Parker), Miranda en Charlotte (Kristin Davis) en hun levens een kleine twintig jaar na hun liefdes- en seksavonturen in Sex and the City. De afgelopen maanden gingen veel foto's rond van de opnames, die plaatsvonden in New York.

Lees meer over
Sarah Jessica ParkerSex and the City