van friends naar lovers?

Jennifer Aniston en David Schwimmer zien elkaar steeds vaker

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPJennifer Aniston en David Schwimmer zien elkaar steeds vaker
RTL

Zou het echt zo zijn? Niemand minder dan Hollywood-sterren Jennifer Aniston (52) en David Schwimmer (54) zouden met elkaar aan het daten zijn. Dat meldt de website 'Closer'.

"Ze hebben tijd met elkaar doorgebracht in Jen's huis"

De twee draaiden jarenlang om elkaar heen, althans, in de populaire komedieserie Friends. Later bleek wel dat ze op de set ook een oogje op elkaar hadden. Hoewel hun personages Rachel en Ross verliefd op elkaar werden, vormden de twee uiteindelijk nooit in het echt een koppel met elkaar. Na de reünie-aflevering van afgelopen mei lijkt er iets moois op te bloeien. 'Ze hebben tijd met elkaar doorgebracht in Jen's huis, waar ze avondeten gekookt heeft en quality time met elkaar doorbrachten. Ze zijn ook gespot, terwijl ze wijn dronken, diepe gesprekken voerden en door een favoriete wijngaard van Jennifer liepen', aldus een bron tegen de website Closer

Toch vertelt een andere bron tegen ELLE UK dat de berichtgeving niet klopt en Jennifer en David gewoon vrienden zijn en elkaar weer vaker zien sinds de reünie. 

'Gunther' uit Friends heeft prostaatkanker: 'Had geen symptomen'
Lees ook

'Gunther' uit Friends heeft prostaatkanker: 'Had geen symptomen'

Mocht er toch nog iets opbloeien tussen de twee dan zouden heel wat Friends-fans in de wolken zijn. Jennifers laatste relatie stamt uit 2017, toen scheidde ze van acteur Justin Theroux. David tekende de scheidingspapieren in datzelfde jaar na een relatie te hebben gehad met Zoe Buckman. 

Lees meer over
David SchwimmerJennifer AnistonFriends