Cuteness overload

Holly Mae Brood deelt zoete foto op jubileum met Soy Kroon

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANPHolly Mae Brood deelt zoete foto op jubileum met Soy Kroon
RTL

Holly Mae Brood (26) heeft op social media een foto gedeeld ter ere van haar jubileum met grote liefde Soy Kroon (26). Het acteurskoppel heeft deze donderdag precies vijf jaar een relatie met elkaar.

"Toen vroeg hij of ik zijn meisje wilde zijn"

'Vijf jaar met deze', schrijft Holly bij onderstaande foto. Ook deelt ze een sticker met de tekst: 'Just you and me'. Overigens was het niet liefde op het eerste gezicht voor de twee, zo vertelde Holly eerder in een interview. Hoe de twee dan toch uiteindelijk een relatie kregen? "We waren al een tijd aan het daten, maar ik vond dat hij me officieel moest vragen. Toen kreeg ik een kaart met de tekst dat ik om acht uur op een bepaalde plek moest zijn in een mooi jurkje."

Soy verraste haar vervolgens met een bos rozen en trakteerde op een etentje. "Terug bij hem thuis moest ik wachten in de woonkamer. Hij bedekte mijn ogen en leidde me naar boven."

Eenmaal boven wist Holly niet wat ze zag: vijfhonderd brandende kaarsjes, speciaal voor haar. "Zo mooi. Toen vroeg hij of ik zijn meisje wilde zijn", aldus de actrice. 

Nieuwe presentatieklus voor Holly Mae Brood
Lees ook

Nieuwe presentatieklus voor Holly Mae Brood

Holly Mae Brood en Soy Kroon© Instagram @hollybrood
Holly Mae Brood en Soy Kroon

Afgelopen voorjaar was Holly nog te zien in het spannende RTL4-programma De Verraders. Daarin moest ze, als een van de drie verraders, ervoor zorgen dat de getrouwen 'vermoord' werden terwijl zij zich zo lang mogelijk als onverwacht moest gedragen in de groep. Hoe ze terugkijkt op het avontuur, zie je in de video hieronder. 

Lees meer over
Holly Mae BroodSoy KroonDe Verraders