oren niet geloven

Prinses Charlène van Monaco vier uur lang onder het mes

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesPrinses Charlène van Monaco vier uur lang onder het mes
RTL

Prinses Charlène van Monaco (43) heeft haar gezin al in tijden niet gezien. De vorstin vertrok zo'n vijf maanden geleden in haar eentje naar Zuid-Afrika, maar kan niet naar huis vanwege ontstekingen in de holtes van haar oren. Boze tongen beweren echter dat haar gedoemde huwelijk met prins Albert (63) de reden is. Vrijdag blijkt echter dat er wel degelijk iets mis is met haar gezondheid.

De vrouw van prins Albert, die kampt met een oor-, neus- en keelinfectie, moest vrijdag vier uur lang onder het mes. Dat heeft het paleis bevestigd.

Charlène verblijft al sinds mei in Zuid-Afrika nadat ze een infectie opliep. Haar man, prins Albert zat al die tijd met hun kinderen nog gewoon in Monaco. Charlène miste zelfs in juli haar tiende huwelijksdag met de prins, maar in het statement van het paleis staat dat de prins samen met hun kinderen naar Zuid-Afrika afreist om haar te 'vergezellen tijdens haar herstelperiode'.

Prinses Charlène van Monaco bijna onherkenbaar in videogesprek
Lees ook

Prinses Charlène van Monaco bijna onherkenbaar in videogesprek

"Het is verschrikkelijk frustrerend. Ik kan niet vliegen, omdat ik dan problemen met mijn oren krijg", zegt Charlène er zelf over. Eerder deze week werd bekend dat de prinses nog minstens tot eind oktober moet blijven. "Dit is mijn langste tijd in Zuid-Afrika, sinds ik in 2007 naar Monaco verhuisde."

Lees meer over
Prinses Charlene