MIJN MEIJDE

Andy van der Meijde ziet dochter Purple weer na vier jaar

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPAndy van der Meijde ziet dochter Purple weer na vier jaar
RTL

Oud-voetballer Andy van der Meijde (41) heeft vijf kinderen, maar met zijn oudste twee heeft hij al jaren geen goed contact. Zijn zestienjarige dochter Purple heeft hij nu voor het eerst in vier jaar tijd gezien. Dat zegt Andy in 'De Telegraaf'

"Binnenkort ga ik naar haar toe en dan zal ik ook haar vriendje ontmoeten"

Met zijn ex Diana kreeg Andy twee dochters: Isabella (18) en Purple. Maar zij wonen al jaren met hun moeder in Italië. Vier jaar eerder probeerde Andy het contact te herstellen, maar die poging liep op niets uit. Zijn oudste dochter schreef toen in de media dat Andy de banden alleen wilde aanhalen voor de publiciteit. Daar lijkt Purple nu anders over te denken.

"Ik weet nog wel dat ik vier jaar geleden wegreed bij het Comomeer en ze een laatste kus gaf. Ik heb bijna de hele terugreis naar Nederland gehuild, omdat ik ze moest achterlaten. Ik had weer even hun geurtje geroken en was helemaal gelukkig. Ze roken nog net zo lekker als vroeger. Helaas kwam de hereniging niet van de grond", aldus Andy nu.

Andy van der Meijde werkt aan voetbalpraatprogramma
Lees ook

Andy van der Meijde werkt aan voetbalpraatprogramma

Het contact met zijn dochter Purple wordt hersteld met behulp van Andy's ex. "Binnenkort ga ik naar haar toe en dan zal ik ook haar vriendje ontmoeten." Andy hoopt dat het contact met Isabella ook kan worden hersteld. "Dat zou de mooiste hoofdprijs zijn die je kunt krijgen. Tegen je eigen kinderen kan niks op. Natuurlijk heb ik er altijd nog op gehoopt. En ik was er doodziek van dat het vier jaar geleden leek te lukken, maar uiteindelijk weer anders liep. Dat mag niet meer gebeuren."

Lees meer over
Andy van der Meijde