Very Joe Exciting

'Tweede seizoen van Tiger King verschijnt binnenkort op Netflix'

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Netflix'Tweede seizoen van Tiger King verschijnt binnenkort op Netflix'
RTL

Goed nieuws voor alle fans van de populaire en spraakmakende Netflix-serie 'Tiger King': er lijkt binnenkort een tweede seizoen van te komen. Dat hebben Amerikaanse kijkers van het streamingplatform ontdekt. Of ook Joe Exotic (58) erin te zien is, is nog de grote vraag: hij werd vorig jaar veroordeeld tot 22 jaar gevangenisstraf en zit vast in een cel in Texas.

"De medische zorg in een gevangenis is nog erger dan 'ie in welke menselijke samenleving dan ook voor honden is"

Onlangs heeft Netflix bij het eerste seizoen van Tiger King een opvallend tekstje geplaatst: 'Tiger King 2 coming soon'. Sommige kijkers hebben er een screenshot van gemaakt, zoals hieronder is te zien, maar inmiddels is de aankondiging weer verwijderd. 

Wanneer en of er daadwerkelijk een tweede seizoen van de serie komt, is dus nog niet bevestigd. Of de grote ster van show dan ook weer te zien is, blijft onzeker. Het zou wel kunnen dat ze Joe hebben gesproken door telefonische interviews, zoals hij het afgelopen jaar ook vaker heeft gedaan. De Tiger King zit nog tot minstens 2036 vast wegens dierenmishandeling en twee pogingen om zijn grote aartsvijand, Carole Baskin, te laten ombrengen via een huurmoordenaar. 

Tientallen tijgers en leeuwen in beslag genomen bij zakenman uit 'Tiger King'
Lees ook

Tientallen tijgers en leeuwen in beslag genomen bij zakenman uit 'Tiger King'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Joe maakt zich op dit moment overigens ernstig zorgen om zijn gezondheid. Zo liet hij begin deze maand in een interview met The Sun nog weten dat hij misschien uitzaaiingen heeft, maar daarop niet wordt onderzocht. "Ik wacht al sinds oktober op een coloscopie en een endoscopie. De medische zorg in een gevangenis is nog erger dan 'ie in welke menselijke samenleving dan ook voor honden is", aldus Joe. Het hele interview is hier terug te lezen

Lees meer over
Joe ExoticTiger KingNetflixserie