love you to the Moonaco and back

Prinses Charlène van Monaco herenigd met gezin en deelt foto's

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesPrinses Charlène van Monaco herenigd met gezin en deelt foto's
RTL

Is de trouble in paradise dan eindelijk voorbij? Prinses Charlène (43) van Monaco deelt nu foto's van haar familiehereniging, nadat zij maanden gescheiden van haar man en kinderen in Zuid-Afrika doorbracht.

"Ik ben zo blij dat ik mijn familie weer om me heen heb"

Charlène deelt de familiefoto's op haar Instagram-account. 'Ik ben zo blij dat ik mijn familie weer om me heen heb.' Niet alleen het kapsel van Charlène zelf valt op, ook haar dochter heeft de schaar erin gezet. 'Gabrielle besloot haar eigen haar te knippen.'

Vier uur durende operatie prinses Charlène goed verlopen
Lees ook

Vier uur durende operatie prinses Charlène goed verlopen

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De van oorsprong Zimbabwaanse prinses was al sinds mei gescheiden van haar gezin. Charlène zat al die maanden in Zuid-Afrika, waar zij een groot deel van haar leven heeft gewoond, en mocht het land niet verlaten vanwege een oor-, neus- en keelinfectie. Een aantal weken geleden ging zij hiervoor onder het mes tijdens een vier uur durende operatie, waarvan zij momenteel nog hersteld.

Het langdurige verblijf van Charlène in Zuid-Afrika zorgde voor een stortvloed aan geruchten: zijn Albert en zijn vrouw nog wel samen? Of is Charlène weggegaan bij Albert? Bovenstaande vrolijke familiekiekjes moeten het tegendeel bewijzen.

Lees meer over
Prinses CharlenePrins Albert II