zelfs je naam is mooi

Maxime en Leroy lichten tipje van de sluier op over babynaam

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP Maxime en Leroy lichten tipje van de sluier op over babynaam
RTL

Met nog maar een paar weken te gaan, worden de volgers van Maxime Meiland (25) steeds nieuwsgieriger naar de aankomende baby. Daarom houden Maxime en haar vriend Leroy Molkenboer (30) een Q&A op Instagram. Hoe gaat hun aanstaande dochter bijvoorbeeld heten?

"Ik ken ook eigenlijk niemand die zo heet"

Leroy vertelt dat hij met de naam van de kleine meid op de proppen kwam. "Ik moest wel in het begin even wennen hoor", vult Maxime hem aan. "Omdat het ook een naam is die je niet zo heel veel hoort. Ik ken ook eigenlijk niemand die zo heet."

Zwangere Maxime Meiland telt af: 'Nog heel eventjes'
Lees ook

Zwangere Maxime Meiland telt af: 'Nog heel eventjes'

De aanstaande vader hoorde de naam op een draaidag toen iemand zich voorstelde. "Als je weet dat je een baby krijgt, ga je op elke naam letten. En toen stelde zij zichzelf voor en dacht: wauw, dit is wel een mooie naam."

Volgens het stel hoor je de naam niet veel en past het bovendien goed bij de naam Claire. "We vonden die oud-Hollandse namen ook wel leuk, zoals Teuntje," vertelt Maxime. "Maar dat past dan toch niet." Ook de naam Gijsje stond op het namenlijstje, maar is het niet geworden.

Welke naam het dan wel is geworden, houden ze nog even voor zichzelf.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

De zwangerschap van Maxime is uiteraard ook te volgen in het nieuwe seizoen van Chateau Meiland. De Meilandjes vertellen in onderstaande video wat de kijkers allemaal kunnen verwachten.

Lees meer over
Maxime Meiland