das super(talent)

Chantal Janzen heeft tóch geen corona: 'Valse test'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesChantal Janzen heeft tóch geen corona: 'Valse test'
RTL

Negatief nieuws voor Chantal Janzen (42)! In de goeie zin van het woord. Na één vals-positieve coronatest en 86 negatieve, mag de presentatrice weer achter de jurydesk van het Duitse 'Das Supertalent' kruipen. Dat laat ze weten op Instagram.

"Ik mag weer!"

Na het presenteren van het Eurovisiesongfestival weet de hele wereld wie Chantal Janzen is, dus kan het internationale succes nu écht van start gaan. Het eerste uitstapje maakt ze naar Duitsland, waar de presentatrice te zien is in Das Supertalent, de Duitse versie van Holland's Got Talent. Een positieve coronatest gooide echter roet in het eten.

'Een ander jurylid en ik zijn gisteren positief getest, maar vandaag ben ik goddank weer negatief', liet Chantal woensdag weten via haar Instagram Stories. Inmiddels is duidelijk dat de eerste uitslag vals was en ze dus geen corona heeft. 'Ik mag weer!' schrijft ze dan ook verheugd bij een kiekje vanuit de auto, hoogstwaarschijnlijk op weg naar de studio van Das Supertalent.

© Instagram @chantaljanzen.official

De Duitsers kennen Chantal overigens niet alleen van het songfestival. In 2015 en 2016 presenteerde ze samen met Thore Schölermann twee seizoenen van de Duitse versie van The Voice Kids. Ook zat ze in de jury van Superkids - Die größten kleinen Talente der Welt. In Nederland zat Chantal al zes seizoenen lang in de jury van Holland's Got Talent, dus onbekend terrein is zo'n talentenjacht niet voor haar.

Lees meer over
Chantal Janzen