fangirl

Verzoek Monica Geuze brengt B&B Vol Liefde-boys Mitch en Pascal van hun stuk

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @pascal.1992Verzoek Monica Geuze brengt B&B Vol Liefde-boys Mitch en Pascal van hun stuk
RTL

De rollen zijn een keertje omgedraaid voor Monica Geuze. Waar normaal de 26-jarige influener op de foto gaat met haar fans, trok ze zelf haar camera toen ze Mitch en Pascal in het hartje van Amsterdam zag uit 'B&B Vol Liefde'. 'If you know, you know', aldus de YouTuber.

"Loop je door de stad en komt Monica Geuze naar ons toegerend voor een foto"

Monica deelde het kiekje van hun ontmoeting met haar 1,2 miljoen volgers via Instagram Stories en ook Mitch heeft het fangirl-momentje inmiddels op zijn feed gedeeld. 'Hoe leuk is dit!' schrijft Mitch - die het allemaal een beetje onwerkelijk vindt - bij de foto. 'Loop je door de stad en komt Monica Geuze naar ons toegerend voor een foto.'

Ook Pascal heeft 'm gedeeld waaronder Theun, die samen met Mitch het hart van Roxanne in Roosendaal probeerde de veroveren, schrijft: 'Verdomme dat heb ik dan weer moeten missen'. Ook 'collega' Jeroen, die in Oostenrijk naar de liefde zocht, laat weten het leuk te vinden voor de mannen. 'Verder rustig gebleven in Amsterdam of liep de hele stad uit?' grapt hij.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Roxanne neemt beslissing in B&B Vol Liefde, heeft direct spijt
Lees ook

Roxanne neemt beslissing in B&B Vol Liefde, heeft direct spijt

Hoewel B&B Vol Liefde een doorslaand succes is, kan helaas niet hetzelfde gezegd worden over de uitkomst. Geen enkele B&B-eigenaar vond namelijk de man of vrouw van zijn dromen. Even leek het erop dat het Vincent en Monique wel was gelukt, maar aan RTL Boulevard laat Monique weten dat ook dat vuurtje inmiddels gedoofd is.

Het eerste seizoen van B&B Vol Liefde kijk je terug bij Videoland. 

Lees meer over
Monica Geuze