hopelijk komt ze niet tot imkeer

Imke van EOTB laat initialen van prille liefde op lip tatoeëren

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @imke_rooseImke van EOTB laat initialen van prille liefde op lip tatoeëren
RTL

Dat liefde gekke dingen met je doet, bewijst Imke - bekend van 'Ex On The Beach: Double Dutch' - wel. Ze is hoteldebotel op haar nieuwe liefje Jermaine en ondanks dat hun relatie nog pril is, hebben ze al samen een tatoeage laten zetten.

Imke heeft niet alleen haar wilde haren verloren na haar deelname aan het spraakmakende realityprogramma, maar ook haar hart. Haar vriend heeft ze ontmoet op een feestje en hoewel het niet liefde op het eerste gezicht was, zit het nu helemaal goed tussen hen. Zo goed dat Imke het aandurft om zijn initialen te laten vereeuwigen op haar lichaam.

Uit de foto's die ze met RTL Boulevard deelt valt op te maken dat ze 'JDV', Jermaines initialen, heeft getatoeëerd. Voor de oplettende kijker: het is in spiegelbeeld, dus er staat geen 'vol'. Jermaine laat op zijn beurt eenzelfde kroon zetten die Imke al op haar hand heeft staan. 

© Instagram @imke_roose
© Instagram @imke_roose

Als één deelnemer door Ex On The Beach: Double Dutch veel negativiteit over zich heen kreeg, dan is het Imke wel. In onderstaande aflevering van Shots Fired vertelt ze in gesprek met mede-kandidaat Sander dat ze is geschrokken van de aandacht en opmerkingen.

Lees meer over
Ex on the Beach