heeft alweer een (s)ander

Na Love Island-ster heeft Sander uit EOTB weer nieuw liefje

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Ex On The Beach 25-4-2021Na Love Island-ster heeft Sander uit EOTB weer nieuw liefje
RTL

In de wereld van de realitysterren wordt er net zo vaak van vriend(in) gewisseld als van Malelions-outfit. Zo is Sander, bekend van het laatste seizoen 'Ex On The Beach: Double Dutch', volop aan het daten. Hij stelt zijn nieuwe vlam voor aan zijn volgers.

"Belle en het beest"

Wie anno 2021 een foto met een nieuwe vlam op Instagram pleurt en die persoon tagt zodat 'ie voor de hele wereld vindbaar is, laat diegene zonder woorden weten dat hij of zij niet langer vrijgezel is. Precies zo gaat Sander te werk: Nicole maakt haar opwachting op zijn Instagram Stories en daarmee lijkt de EOTB'er duidelijk te maken dat hij van de markt is. 'Belle en het beest', schrijft hij erbij. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Sander hard op weg om nieuwe Dusty te worden: 'Meer dan 70 bedpartners'
Lees ook

Sander hard op weg om nieuwe Dusty te worden: 'Meer dan 70 bedpartners'

Sander, die het in mei nog gezellig had met Love Island-kandidaat Kelly, lijkt met zijn liefje nu in de voetsporen te treden van Imke. Zij heeft sinds kort een relatie en heeft zelfs al matchende tatoeages laten zetten. Of Sander de liefde voor Nicole op zijn lichaam laat vereeuwigen is nog maar de vraag. In de video hieronder blikt hij met Imke terug op hun avontuur in Ex On The Beach: Double Dutch. 

Lees meer over
Ex on the Beach