brad pittig

Heftig: Angelina Jolie vreesde voor veiligheid van haar gezin

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPHeftig: Angelina Jolie vreesde voor veiligheid van haar gezin
RTL

De scheiding tussen Angelina Jolie (46) en Brad Pitt (57) verloopt allesbehalve soepel. In een nieuw interview met de Britse krant ‘The Guardian’ laat Angelina zich uit over de vechtscheiding.

“Of ik vreesde voor de veiligheid van mijn kinderen? Ja, voor mijn gezin. Mijn gehele gezin”

In het gesprek met de Britse krant The Guardian vertelt Angelina openhartig over haar huwelijk met Brad en de inmiddels vijf jaar slepende scheidingsprocedure. 

De actrice geeft toe dat ze vreesde voor de veiligheid van haar kinderen. Dat was voor haar genoeg reden om de scheiding aan te vragen. "Of ik vreesde voor de veiligheid van mijn kinderen? Ja, voor mijn gezin. Mijn gehele gezin", reageert Angelina op een vraag over de beschuldigingen tegen Brad wegens wangedrag. 

Angelina Jolie deelt belangrijke boodschap in eerste Instagrampost
Lees ook

Angelina Jolie deelt belangrijke boodschap in eerste Instagrampost

Het was geen makkelijke beslissing voor Angelina om de scheiding aan te vragen. "Ik ben niet het soort mens dat lichtvaardige beslissingen neemt. Het heeft veel van mij gevraagd om in een positie te komen waarin ik voelde dat ik moest scheiden van de vader van mijn kinderen", zo legt de actrice uit.

In 2016 vroeg Angelina de scheiding aan na een huwelijk van twee jaar en twaalf jaar samen te zijn geweest. Angelina en Brad zijn nog steeds niet officieel gescheiden, maar werden vorig jaar wel door de rechter single verklaard.

Lees meer over
Angelina JolieBrad PittEchtscheiding