KANYE NIET MAKEN

Medewerker Kanye West: ‘We wisten dat hij Kim bedroog’

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesMedewerker Kanye West: ‘We wisten dat hij Kim bedroog’
RTL

Er gaan al langere tijd geruchten rond dat Kanye West (44) zijn ex Kim Kardashian (40) bedrogen zou hebben. Het begint er steeds meer op te lijken dat deze geruchten waar zijn, nu een medewerker zijn verhaal heeft gedaan aan de Britse krant 'The Sun'.

‘"Hij vertelde zelfs dat hij naar bed ging met meerdere fans. De details die hij gaf, waren echt waanzinnig."

Het bedrog op Kim zou zijn begonnen na de geboorte van hun zoon Saint West in 2015. Kanye deed er allesbehalve geheimzinnig over, zeggen zijn werknemers. "Het was absoluut geen geheim voor de leden van zijn entourage. Hij vertelde zelfs dat hij naar bed ging met meerdere fans. De details die hij gaf, waren echt waanzinnig", legt de insider uit.

Komen Kim Kardashian en Kanye West nog terug bij elkaar?
Lees ook

Komen Kim Kardashian en Kanye West nog terug bij elkaar?

Medewerkers zagen al langer dat het niet goed ging met de rapper. "Niet veel later begon hij als een gek te brabbelen waarop enkele van zijn medewerkers probeerden om hem te kalmeren. Eigenlijk was het hartverscheurend om naar te kijken, want hij had duidelijk hulp nodig", vertelt de insider verder. 

De reden dat Kim de scheiding aanvroeg was onder andere de impact die de bipolaire stoornis van de rapper had op hun gezin. Ondanks zijn moeilijke gedrag omschreef Kim haar man toen als een briljant maar gecompliceerd persoon.

Begin dit jaar vroeg Kim de scheiding aan. De twee trouwden in 2014 en hebben samen vier kinderen. Voor Kanye was het zijn eerste huwelijk. Kim was twee keer eerder getrouwd.

Lees meer over
Kim KardashianKanye WestEchtscheidingRelatie