Ellen & Gert

Gert Verhulst nog steeds verliefd: 'Ellen is mijn droomvrouw'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPGert Verhulst nog steeds verliefd: 'Ellen is mijn droomvrouw'
RTL

We kennen Gert Verhulst (53) allemaal als Vlaamse televisiester, toch ligt zijn hart bij muziek. Binnenkort brengt hij zijn eerste soloalbum 'Zijn mooiste liedjes' uit, die hij opdraagt aan zijn 'droomvrouw' Ellen Callebout (43).

"Het heeft te maken met vergeven, nieuwe kansen geven en geloven in de toekomst. Dat is precies wat Ellen heeft gedaan"

Gert brengt op 10 september zijn eerste soloalbum uit, Zijn mooiste liedjes. De nummers zijn stuk voor stuk door Gert geschreven en werden gebruikt in populaire televisieprogramma's. Echter is van een carrièreswitch geen sprake: "Het is puur een hobby-project", vertelt de Studio 100-baas aan De Telegraaf.

Een dag na de lancering van zijn album geeft Gert een optreden in Plopsaland, naar aanleiding van 25 jaar Studio 100. "Ik weet dat mijn vocale capaciteiten beperkt zijn. Het is dus niet de bedoeling dat ik als groot zanger door het leven ga", vertelt hij bescheiden. 

K3-bedenker Gert Verhulst komt met eigen album
Lees ook

K3-bedenker Gert Verhulst komt met eigen album

Het album - dat vol staat met liefdesliedjes - draagt hij op aan zijn liefje Ellen. ''Ellen is mijn droomvrouw'', zegt de Vlaamse presentator. Hij vervolgt: ''Op een dag heb ik de stoute schoenen aangetrokken en haar gevraagd of ze een drankje met me wilde doen. Van het een kwam het ander.”

Het liefdesleven van de twee ging niet altijd over rozen. Na een affaire met voormalig K3-zangeres Josje Huisman, kwam er een einde aan de relatie van het Vlaamse koppel.

Toch was de liefde tussen de tortelduifjes sterk genoeg. "Het heeft te maken met vergeven, nieuwe kansen geven en geloven in de toekomst. Dat is precies wat Ellen heeft gedaan", legt de ondernemer uit. Sinds 2012 is hij weer samen met Ellen, waarmee hij in 2019 trouwde. 

Lees meer over
Gert VerhulstLiefde