happy new home

Monica Geuze alweer aan het kijken naar een nieuw huis

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPMonica Geuze alweer aan het kijken naar een nieuw huis
RTL

In de podcast 'Geuze & Gorgels' vertelt Monica Geuze (26) dat ze alweer aan het kijken is naar nieuwe huizen. Twee maanden geleden verhuisde de YouTube-ster echter nog samen met haar liefje Robbert naar een huis in de binnenstad van Amsterdam.

"Als we iets beter tegenkomen, dan gaan we dat doen"

Het hoofdonderwerp van de aflevering is 'de toekomst'. Kaj en Monica bespreken of ze wel eens in de toekomst kijken. "Ik denk helemaal niet na over de toekomst. Ik leef van dag tot dag'", vertelt Kaj. "Ik ook", stemt Monica in. 

Dat blijkt wel wanneer Kaj aan Monica vraagt of ze in haar huidige huis – waar ze twee maanden geleden is ingetrokken – voor de komende 20 jaar wil wonen. '"Zeker niet. We zijn al bezig met het zoeken naar nieuwe huizen", vertelt Monica. De presentatrice vervolgt: "We zijn totaal niet gebonden aan die plek. Als we iets beter tegenkomen, dan gaan we dat doen."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Verzoek Monica Geuze brengt B&B Vol Liefde-boys Mitch en Pascal van hun stuk
Lees ook

Verzoek Monica Geuze brengt B&B Vol Liefde-boys Mitch en Pascal van hun stuk

"Wil je dit huis nu al van de hand doen dan?" vraagt Kaj. "Als we iets leukers tegenkomen wel", aldus Monica. "Oh, wat absurd. Ik vind verhuizingen aardig stressvol", reageert Kaj verbaasd, waarop Monica grappend zegt: "'Ik was er niet tijdens de verhuizing."

Lees meer over
Monica Geuze