WAT KIJK JE BEDRUKT

Chateau Meiland-kijkers gieren om Japans toilet: 'Straaltje tegen de anus'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© SBS6 / TalpaChateau Meiland-kijkers gieren om Japans toilet: 'Straaltje tegen de anus'
RTL

'Chateau Meiland' staat bijna garant voor geestige televisiemomenten. Zijn Martien (60) en Erica (57) Meiland niet aan het kibbelen of aan het klussen, gebeurt er altijd wel weer wat anders. Dit keer kunnen de kijkers gieren om het gesprek dat vader en moeder Meiland met hun dochter Maxime hebben over een toilet. Niet zomaar een toilet: een Japans toilet.

"Ik durf het niet"

Martien heeft namelijk een heus Japans toilet in zijn nieuwe huis in Noordwijk laten bevestigen. Wat een Japans toilet anders maakt dan een toilet dat we gewend zijn? Er zit een sproeifunctie op om de derrière schoon te spoelen. En zelfs een functie om de billen daarna weer droog te maken. "Een soort föhn", aldus Martien.

Maxime Meiland is alle kritiek beu: 'Ben geen verwend nest'
Lees ook

Maxime Meiland is alle kritiek beu: 'Ben geen verwend nest'

Het blijkt echter dat Martien helemaal niet durft om de superdeluxe functies te gebruiken, in tegendeel tot Erica. Ook Maxime geeft aan het nog niet te durven wagen: de sproeier op de derrière.

Voor de kijkers is het in ieder geval weer smullen, het gesprek over het Japanse toilet. 'Martien wil niks tegen de anus', schrijft iemand op Twitter. Een ander: 'Lekker, zo'n sproeier voor je aars.' 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

In Chateau Meiland zien we hoe de familie hun intrek doet in een villa in Noordwijk. Maar inmiddels staat de villa alweer te koop. Waarom? Dat legt Erica in de video hieronder aan je uit.

Chateau Meiland zie je iedere maandag en donderdag om 20:30 uur op SBS6. De afleveringen kijk je hier terug.

Lees meer over
Erica MeilandMartien Meiland