single island

Joan en Mert van Love Island na jaar uit elkaar: 'Klikte simpelweg niet'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© VideolandJoan en Mert van Love Island na jaar uit elkaar: 'Klikte simpelweg niet'
RTL

Joan en Mert van 'Love Island' gaan door een verdrietige periode. Het heeft bijna een jaar geduurd voordat de twee tot de conclusie zijn gekomen dat het toch niet klikt tussen hen.

"Gelukkig hebben wij geen ruzie of iets raars, maar het werkte gewoon simpelweg niet"

Althans, zo luidt de verklaring van Mert. Via social media laat hij het volgende weten over de relatiebreuk: 'We hebben dit samen op een volwassen manier uitgepraat en dat vind ik fijn. De reden dat we uit elkaar zijn is, omdat het simpelweg niet klikte.' Ook schrijft de realityster dat hij dankbaar is dat hij Joan heeft leren kennen. 'Heb er veel van geleerd. Ben volwassen geworden, en meer. Wens jou het allerbeste voor de toekomst.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Joan en Mert reageren op Love Island-bedrog Remco en Imen
Lees ook

Joan en Mert reageren op Love Island-bedrog Remco en Imen

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Ook Joan laat haar volgers weten dat het over en uit is met Mert. 'Het is even een verdrietige en moeilijke tijd, maar wij hebben er vrede mee', schrijft ze. 'Gelukkig hebben wij geen ruzie of iets raars, maar het werkte gewoon simpelweg niet.'

Eerder dit jaar laten de Love Island-sterretjes ook al weten dat ze uit elkaar zijn geweest. Na een break van een paar weken komen ze op Valentijnsdag weer samen. "We hadden even een pauze. Ik denk dat het wel even goed was voor ons", vertelt Mert destijds. "Even rust aan mijn kop", vult Joan hem aan. "Maar ik denk dat het wel even nodig was (...) Het is natuurlijk zo dat we elkaar vanaf Love Island elke dag hebben gesproken."

Vlak na de door hen gewonnen finale van Love Island waren de tortelduifjes nog te gast in Love Check-up. Bekijk die video hieronder.

Lees meer over
Love Island