The One That Got Away

Uitblijven Grammy boeit Katy Perry niet: 'Cijfers zeggen genoeg'

Door ANP / RTL Boulevard··Aangepast:
Uitblijven Grammy boeit Katy Perry niet: 'Cijfers zeggen genoeg'
RTL

Katy Perry (36) hoeft niet per se een Grammy te winnen om haar carrière meer glans te geven, blijkt uit een interview met 'Variety'. De zangeres vindt het prima dat ze al vaak genomineerd is voor de belangrijkste Amerikaanse muziekprijs, maar de nominatie nog nooit heeft verzilverd.

"Ik ben dertien keer eerder genomineerd, maar eerlijk gezegd kijk ik alleen naar getallen en die liegen niet", aldus de zangeres, die hiermee lijkt te zeggen dat het aantal nominaties genoeg zegt over haar muzikale talent of doelt op de verkoopcijfers van haar muziek. "Dat vind ik prima. Iedereen heeft een mening en dat is prachtig, maar cijfers zijn cijfers. Rekenen is heilig."

Katy Perry en Orlando Bloom totaal onherkenbaar
Lees ook

Katy Perry en Orlando Bloom totaal onherkenbaar

De Amerikaanse zangeres, die vorig jaar beviel van haar dochtertje Daisy Dove, zegt wel bezig te zijn met het maken van nieuwe muziek. Volgens Katy zit er 'veel liefde' achter haar nieuwe nummers. "Dat is de drijvende kracht en dat is geweldig, want ik heb vroeger veel geschreven vanuit het perspectief van verlangen en het gevoel dat ik niet goed genoeg was."

Toen Katy hoogzwanger was, sprak Bridget Maasland haar voor RTL Boulevard:

Lees meer over
Katy Perry