de wild met twee nieuwe dames

Ruud de Wild keert maandag weer terug op radio met nieuw team

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
Ruud de Wild keert maandag weer terug op radio met nieuw team
RTL

Ruud de Wild (52) is maandag eindelijk weer te horen op de radio en dat niet alleen. Hij heeft twee nieuwe mensen in zijn team. Vanaf 4 oktober komen Vivienne van den Assem (37), bekend van RTL Boulevard en het misdaadprogramma 'Crime Desk', en presentatrice Evi Hanssen (42), bekend van het reisprogramma '3 op Reis' en spelprogramma 'Wie is de Mol', bij het radioprogramma 'De Wild in de Middag'.

"Ik voel me beter dan ooit''

Presentator Gijs Hakkert, die ook al eerdere seizoenen meedeed aan het radioprogramma van Ruud, doet ook weer mee. Evi en Vivienne wisselen elkaar af. Ruud, die vanwege darmkanker in maart tijdelijk was gestopt met zijn programma, presenteert zijn eerste aflevering sinds maart vanuit het VUmc in Amsterdam samen met Gijs en Evi.

Ruud de Wild keert terug op radio: 'Voel me beter dan ooit'
Lees ook

Ruud de Wild keert terug op radio: 'Voel me beter dan ooit'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Ruud is inmiddels weer helemaal kankervrij heeft zin om weer aan het werk te gaan. "Ik voel me beter dan ooit. Maandag 4 oktober ben ik weer te horen en alleen al van dit vooruitzicht krijg ik heel veel energie. Het is tijd om weer mooie dingen te maken", zo liet hij eerder al weten. Zijn radioprogramma De Wild in de Middag is wekelijks van maandag tot en met donderdag te horen op NPO Radio 2.

Lees meer over
Ruud de WildEvi HanssenVivienne van den Assem