cannonnen hé

Na vier kinderen in één jaar last Nick Cannon sekspauze in

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPNa vier kinderen in één jaar last Nick Cannon sekspauze in
RTL

Nadat Nick Cannon (40) binnen een jaar vader werd van vier kinderen, heeft de zanger laten weten zich voorlopig te onthouden van seksuele activiteiten. Nick, die inmiddels zeven kinderen heeft, vindt het voor nu mooi geweest en probeert zich in elk geval tot 2022 aan zijn voornemen te houden. Dat liet hij weten in een gesprek met 'Revolt TV'.

"Ik kan niet voor 100% beloven dat ik celibatair blijf maar ik ga het echt proberen"

"Ik doe even helemaal niks meer. Ik richt me op mijn kinderen, mijn werk en wil geen seks meer hebben. Ik heb genoeg kinderen, dus voor nu ben ik oké. Ik kan niet voor 100% beloven dat ik celibatair blijf maar ik ga het echt proberen. Kinderen zijn een gift van God, dus als het mij gegeven is om nog meer kinderen te krijgen dan sta ik daar natuurlijk voor open. Maar in principe ligt dat niet in de planning", aldus Nick.

Nick Cannon heeft 7 kinderen: 'Nog niet klaar'
Lees ook

Nick Cannon heeft 7 kinderen: 'Nog niet klaar'

Nick deelt zijn oudste kinderen, een tweeling, Monroe en Moroccan (10) met ex-vrouw Mariah Carey. Daarnaast heeft hij zoon Sagon en dochter Powerful Queen met ex-vriendin Brittany Belland en werd hij in juni opnieuw vader van een tweeling, Zion en Zillion. Die kreeg hij met Abby De La Rose. Een week na de geboorte van de 'twins' werd zoon Zen geboren, wiens moeder Alyssa Scott is.

Lees meer over
Nick Cannon