baby one more time

Verloofde moedigt Britney Spears aan om comeback te overwegen

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
Verloofde moedigt Britney Spears aan om comeback te overwegen
RTL

Sam Asghari (27), de verloofde van Britney Spears (39), moedigt de zangeres aan om na te denken over een eventuele comeback. Dat zegt een bron tegen ‘People'.

"Hij heeft een grote invloed op Britney"

De afgelopen weken gingen diverse geruchten de ronde dat Britney voorlopig niet wil optreden ondanks dat haar vader verwijderd is als haar toezichthouder. Het is niet duidelijk of dit voorgoed is. De zangeres liet eerder dit jaar wel weten nooit meer te willen optreden zolang haar vader nog zeggenschap over haar had.

Britney Spears sneert naar haar voltallige familie
Lees ook

Britney Spears sneert naar haar voltallige familie

Volgens de bron kan Sam helpen bij het maken van de beslissing. "Hij heeft een grote invloed op Britney", zegt de ingewijde. "Als Sam in de buurt is, zijn haar dagen gestructureerd. Sam houdt van discipline als het gaan om sporten en gezond eten. Als ze alleen is, vindt ze het moeilijker om zichzelf te motiveren."

Britney is de laatste tijd vooral bezig met haar Instagram-account, waarop ze (gewaagde) filmpjes en foto's van zichzelf deelt. Woensdag plaatste ze een zelf geregisseerde videoclip van het nummer Brave New Girl uit 2003. Het is een van de eerste keren dat ze zelf muziek deelt, zo schrijft ze. "Ik zat achter mijn computer en checkte enkele van mijn nummers die nooit als single zijn uitgebracht en holy smokes wat zijn het er veel!"

Op 12 november vindt er een nieuwe hoorzitting plaats waarin de rechter bepaalt of er een definitief einde komt aan curatorschap van de zangeres. 

Lees meer over
Britney Spears