nog meer terror

Ook spraakmakende Terror Twins te zien in realityserie A Star Is Born

Door RTL Boulevard··Aangepast:
Ook spraakmakende Terror Twins te zien in realityserie A Star Is Born
RTL

Nadat eerder deze week bekend werd dat Jethro Galung (31) uit 'De Bachelorette' te zien is in de nieuwe Videoland-serie 'A Star Is Born' is nu bevestigd dat ook Sharon en Esmee Ipema - beter bekend als de Terror Twins uit 'Ex on the Beach: Double Dutch' - voor deze serie gevolgd worden.

"Big news!! Vanaf 27 oktober zijn wij & 'mommytwinsz' te zien op Videoland met een nieuw programma 'A Star Is Born'"

De Terror Twins stalen in 2019 de show tijdens het MTV-programma Ex on the Beach: Double Dutch. Een deelname aan een volgend realityprogramma kon dan ook niet uitblijven. 

De tweelingzusjes maakten het grote nieuws zelf bekend op Instagram. 'Big news!! Vanaf 27 oktober zijn wij & 'mommytwinsz' te zien op Videoland met een nieuw programma A Star Is Born', schrijven de twee. In de serie zal de zwangerschap van Sharon centraal staan, maar ook Esmee en moeder Monique spelen een rol.

Moeder Terror Twins doet boekje open over dochters
Lees ook

Moeder Terror Twins doet boekje open over dochters

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Twee jaar geleden konden Sharon en Esmee elkaar even niet meer luchten of zien. Er waren een tijdje spanningen en volgens Esmee had dat alles te maken met de nieuwe vriend van haar zus. Gelukkig hebben de zusjes die periode inmiddels achter zich gelaten. 

Lees meer over
Videoland serie