I’m lovin’ it

Adele na gewichtsverlies: 'Ik eet nog steeds elke week McDonald's'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
Adele na gewichtsverlies: 'Ik eet nog steeds elke week McDonald's'
RTL

De Britse zangeres Adele (33) heeft de afgelopen twee jaar een behoorlijke transformatie ondergaan. Ze verloor maar liefst 45 kilo, maar wie denkt dat de zangeres extreem streng op haar voeding let komt bedrogen uit. Adele eet namelijk elke week McDonald’s, zo onthult ze in een video van de Britse 'Vogue'.

''Mijn laatste maaltijd was een McChicken Nugget, met een Big Mac en patat", zegt ze in het filmpje. "Dat eet ik minimaal één keer per week." Vervolgens: "Ik eet nog steeds heel veel."

Adele weet aardig haar weg te vinden in de keuken. Daar mag ze de Britse chef-kok Jamie Oliver hartelijk voor bedanken: '"Ik woon al alleen sinds m’n achttiende. Ik at de eerste twee maanden alleen maar afhaalmaaltijden, wat natuurlijk veel te duur was. Ik begon daarom het boek Jamie in 30 Minuten te lezen en dat is hoe ik heb leren koken."

Adele niet van plan om lang muziek te blijven maken
Lees ook

Adele niet van plan om lang muziek te blijven maken

Adeles fans wisten twee jaar geleden niet wat ze zagen: de zangeres plaatste toen voor het eerst een volledige foto van haar nieuwe look. Met maar liefst 12 miljoen likes kun je zeggen dat de transformatie van Adele behoorlijk viraal ging.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Vorige week bracht Adele haar eerste single in vijf jaar tijd uit, die als gewoonlijk binnen enkele uren miljoenen streams kreeg. 'Easy On Me’ - zo heet de plaat - verpulverde zelfs verschillende dagrecords, laten cijfers van Spotify zien. Fans konden hun geluk niet op, onze eigen Luuk Ikink was minder enthousiast:

Lees meer over
Adele [Laurie Blue Adkins]