GEMASKERD BAL

The Masked Singer Oud & Nieuw Special keert terug in een nieuw jasje

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© RTLThe Masked Singer Oud & Nieuw Special keert terug in een nieuw jasje
RTL

Voor wie geen genoeg kan krijgen van 'The Masked Singer' is er weer goed nieuws. Hoewel we nu nog massaal aan het raden zijn wie er in de pakken van de Krokodil en het Lieveheersbeestje zitten, kondigt RTL alweer een Oud & Nieuw Special van het populaire programma aan, die in een volledig nieuw jasje is gestoken. Vorig jaar werd deze serie gewonnen door Edsilia Rombley (43), die schuilging in het pak van de Champagne.

De vijf feestelijke karakters - Klok, Sneeuwpop, Vuurwerk, Oliebol en Champagne - die we kennen van vorig jaar zijn terug, gepimpt en wel, en nemen het deze avond tegen elkaar op tijdens spetterende solo’s, duetten en groepacts. Ook maakt één nieuw karakter zijn intrede.

'Vrouw Ron Brandsteder had geen idee van The Masked Singer'
Lees ook

'Vrouw Ron Brandsteder had geen idee van The Masked Singer'

Vaste panelleden Buddy, Gerard, Carlo en Loretta doen opnieuw hun best om de identiteit van de karakters te achterhalen. De show is dit jaar over twee avonden verdeeld: op oudjaarsavond gaan zes karakters van start, waarvan er diezelfde avond nog twee afvallen en onthuld worden. Op nieuwjaarsdag is de spectaculaire finale en onthulling van de laatste vier karakters te zien.

Lees meer over
The Masked Singer