ed zit niet mee

Ook 1-jarige dochter Ed Sheeran test positief op corona

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPOok 1-jarige dochter Ed Sheeran test positief op corona
RTL

Zijn eigen positieve coronatest is misschien wel hetgeen waar Ed Sheeran (30) zich momenteel het minst druk om maakt: zijn dochter Lyra, net een jaar oud, is namelijk óók positief getest. Daardoor zitten vader en dochter momenteel tien dagen in thuisisolatie. Dat meldt de Britse krant 'Daily Mail'.

"Het is geweldig om tien dagen bij haar te kunnen zijn"

Met nog maar drie dagen tot de release van zijn nieuwe album (lees: Equals) had de zanger eigenlijk een bomvolle agenda, maar corona gooit roet in het eten. Ed zit verplicht in isolatie met zijn dochtertje sinds het virus bij hen is vastgesteld. Zonder vrouw Cherry overigens, die gelukkig nog altijd negatief test.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Ed Sheeran test positief op corona: 'Spijt me als ik mensen teleurstel'
Lees ook

Ed Sheeran test positief op corona: 'Spijt me als ik mensen teleurstel'

"Ik ben in zelfisolatie met mijn dochter", bevestigt de zanger in een artikel in The Daily Mail. "Ik ben alleen met haar, zonder mijn vrouw, omdat we allebei positief zijn. Ik ga nu tien dagen alleen met haar spenderen." Dat is geen straf voor de 'Bad Habits'-zanger: "Soms ben ik weg en breng ik slechts twee dagen per week met haar door, dus het is geweldig om tien dagen bij haar te kunnen zijn. Onze koelkast zit vol en we eten de hele tijd."

Ed is wel van plan om zoveel mogelijk interviews vanuit huis te doen om toch zijn nieuwe muziek onder de aandacht te brengen. Zijn optreden in Saturday Night Live op 6 november gaat niet door. 

Een klein geluk voor onze eigen Marieke: voordat Ed corona opliep was hij nog in Nederland en zij mocht hem spreken. 

Lees meer over
Ed Sheeran