Andre tijden

Sarah van Soelen lijkt te hinten op relatiebreuk André Hazes

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPSarah van Soelen lijkt te hinten op relatiebreuk André Hazes
RTL

Hoe zit het toch met André Hazes (27) en Sarah van Soelen (25)? Het is dé vraag die heel Nederland bezighoudt, op de voet gevolgd door wat we gaan horen tijdens de coronapersconferentie volgende week. Sarah laat de geruchtenmachine weer op stoom komen door een cryptische actie op Instagram.

"Geen commentaar"

Waar André en Sarah voorheen hun liefde etaleerden op Instagram, is het nu al een tijdje stil. Heel stil. Half september maakte de zanger bekend dat hij kampt met een 'emotionele burn-out' en dat hij even van de radar zou verdwijnen. Er werd druk gespeculeerd over zijn verblijfplaats en vorige week werd duidelijk dat hij in Spanje verbleef. Sarah kreeg ondertussen professionele hulp, omdat zij niet goed om wist te gaan met alle media-aandacht.

Domper: André Hazes zegt nóg een optreden af
Lees ook

Domper: André Hazes zegt nóg een optreden af

Volgens de laatste geruchten zou het over en uit zijn tussen André en Sarah, maar het stel laat er niets over los. De enige reactie die we vanuit het management kregen, was: "Geen commentaar."

Sarah lijkt nu wel te hinten op een relatiebreuk. Waar ze voorheen vol trots een ketting met de naam André droeg, is deze nu al een tijdje van haar hals verdwenen. Vandaag gooit ze nog meer olie op het vuur: de initialen AH zijn verdwenen uit haar Instagram-bio. En dat kan natuurlijk maar één ding betekenen... Overigens heeft ze haar foto's met André nog niet verwijderd. We hebben het management van André benaderd, maar nog geen reactie ontvangen.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Ondertussen zit ex-vriendin Monique Westenberg lekker in haar Insta-game. Ze plaatst allerlei cryptische teksten als: 'Op een dag vertel je je verhaal van hoe je hebt overwonnen wat je hebt doorgemaakt en zal het de overlevingsgids van iemand anders zijn.' Iets wat ze ook deed nadat André en Bridget Maasland uit elkaar gingen en Monique de zanger weer in haar hart sloot.

Op de verjaardag van André jr. plaatste ze ook een foto van vader en zoon.

© Instagram @moniquenoell

Rob Goossens steekt er zijn hand nog niet voor in het vuur, maar het vermoeden is er wel: André en Monique komen weer bij elkaar.

Lees meer over
Sarah van SoelenAndré Hazes