(G)een knuffelmarokkaan

Ali B reageert op woedende reactie van 'oom'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPAli B reageert op woedende reactie van 'oom'
RTL

Ali B (40) is sinds een tijdje te bewonderen in zijn eigen Videoland-documentaire 'Ali Bouali'. Daar praat hij openhartig over zijn jeugd, carrière en uiteraard ook zijn familie. Alleen is zijn vermeende oom daar op z'n zachtst gezegd niet zo blij mee: op internet gaat een video viral waarin hij helemaal tekeergaat over Ali.

"Om zo over hem te praten, dat is een schande"

Bij het filmpje staat de tekst geschreven: 'Oom van Ali B ontmaskert wat voor walgelijk persoon Ali B is.' Vervolgens zegt de man in kwestie, die de oom van Ali zou moeten zijn, het volgende: "In de film probeert hij de familie Bouali te bekritiseren. Vooral zijn vader, die hij zelf helemaal niet kent, eigenlijk had Ali B over zijn moeder moeten praten. Hoe zij is en hoe zij hem echt heeft opgevoed. Die waarheid moet eens naar boven komen." 

Vervolgens gaat de broer van de overleden vader van de rapper helemaal uit z'n plaat: "Om zo over hem te praten, dat is een schande. En dan noem je je een moslim. Hoe haal je het in je hoofd."

Ali B maakt spierbal, eh, vuist tegen kritiek op photoshoppende BN'ers
Lees ook

Ali B maakt spierbal, eh, vuist tegen kritiek op photoshoppende BN'ers

Al gauw blijkt dat de documentaire van Ali een behoorlijk gevoelige snaar heeft geraakt: "Iedereen in de familie haat jou op dit moment en iedereen praat over jou Ali, van: wij zien hem op dit moment liever dood dan levend. Dus wij, de familie Bouali, ontkennen alles wat je over ons familielid zegt. Het is onze broer en jouw opa uit Marokko, die vervloekt jou." 

Vervolgens vertelt Ali's oom dat hij momenteel de nummer 1 vijand van de familie is. "Wat heb je voor je vader gedaan? Je hebt niks voor je vader gedaan! En dan zit je over hem te praten. Er komt nog veel meer Ali. Dit is alleen maar een begin, maar de waarheid zal naar boven komen. Wij als familie zullen nog verdere stappen ondernemen zodat je die video documentaire aan de kant moet doen. Vuile egoïst dat je bent." 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Het management van Ali B laat aan RTL Boulevard het volgende weten: 'Ali sluit zich aan bij hetgeen hij in zijn documentaire zegt over hoe hij zijn vader graag herinnert. Meer wil hij er niet over kwijt. Hij richt zich op zijn gezin en positieve zaken.' Op de vraag of de man in het filmpje daadwerkelijk de oom van de rapper is, wil het management niet antwoorden. 

Op social media heeft de rapper nog niet gereageerd op het opmerkelijke filmpje. 

Lees meer over
Ali B