The look of love

Kim Kardashian en Pete Davidson samen hand in hand gespot

Door ANP··Aangepast:
© ANP/Getty ImagesKim Kardashian en Pete Davidson samen hand in hand gespot
RTL

Hoewel ze nog niet officieel gescheiden is van Kanye West (44), zou het zomaar kunnen dat Kim Kardashian (41) opnieuw de liefde heeft gevonden. De realityster werd namelijk dit weekend hand in hand gespot met niemand minder dan Pete Davidson (27). De twee maakten samen een achtbaanritje en werden op de gevoelige plaat vastgelegd.

People wist de hand te leggen op achtbaanfoto’s waarop Pete en Kim elkaars hand vasthouden tijdens een afdaling. Bekenden van de comedian en acteur waren er echter als de kippen bij en lieten aan het magazine weten dat de twee slechts goede vrienden zijn en op pad waren met Kims zus Kourtney Kardashian en haar verloofde Travis Barker. Deze laatstgenoemde zou Pete weer kennen via hun gemeenschappelijke vriend Machine Gun Kelly.

Kim Kardashian gaat samenwerking aan met modehuis Fendi
Lees ook

Kim Kardashian gaat samenwerking aan met modehuis Fendi

Opvallend genoeg waren Kim en Pete afgelopen maand nog samen te zien in een sketch in Saturday Night Live, waarin de realityster gastpresentatrice was. Ze speelden daarin Alladin en Jasmine en deelden zelfs een kus tijdens de scene. Tijdens haar SNL-debuut maakte Kim ook op hilarische wijze gehakt van haar familie. 

Kim ligt momenteel in scheiding met Kanye, met wie zij vier kinderen heeft. Volgens verschillende berichten verloopt die procedure zeer vriendschappelijk en geven de exen nog altijd veel om elkaar.

Lees meer over
Kim Kardashian