coved-19

Ed Sheeran uit isolatie: 'Blij om weer te kunnen werken'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPEd Sheeran uit isolatie: 'Blij om weer te kunnen werken'
RTL

Goed nieuws voor de Britse zanger Ed Sheeran (30): na ruim een week in zelfisolatie te hebben gezeten door zijn coronabesmetting, is hij vanaf dinsdag weer vrij man. Op Instagram plaatst de zanger een bericht waarin hij het positieve (of eigenlijk negatieve) nieuws wereldkundig maakt.

''Ik plaats deze foto om te laten weten dat mijn covid isolatie er vanaf vandaag opzit''

Op het kiekje dat vandaag op het Instagram-account van de zanger verschijnt is een zingende Ed te zien. 'Ik plaats deze foto om te laten weten dat mijn covid isolatie er vanaf vandaag opzit, dus als je me ergens tegenkomt: ik ben negatief getest en mijn quarantainetijd zit erop', schreef hij erbij. De zanger is maar wat gelukkig dat hij weer aan de slag kan: 'Blij om weer te kunnen werken', schrijft hij ook nog.

Elton John belt Ed Sheeran elke dag sinds coronabesmetting
Lees ook

Elton John belt Ed Sheeran elke dag sinds coronabesmetting

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Vorige week maakte de Brit het slechte nieuws zelf bekend via social media. Hij drukte zijn volgers op het hart om zich aan de coronaregels van de overheid te houden. Desalniettemin was zijn eigen positieve coronatest misschien wel hetgeen waar Ed zich het minst druk om maakte: zijn dochter Lyra, net een jaar oud, was namelijk óók positief getest. Hoe het nu met de kleine gaat is niet bekend, tot vandaag zat Ed samen met haar in isolatie.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Onlangs - voordat de zanger besmet raakte met corona - had onze eigen Marieke een exclusief interview met de Britse held. Volgend jaar komt Ed tijdens z'n stadiontour naar Nederland en vorige week kwam z'n gloednieuwe plaat = (spreek uit: Equals) uit. Daarover meer in de video hieronder. 

Lees meer over
Ed Sheeran