pfaff staan

Sam Gooris emotioneel door kinderen: 'Heb zoveel gemist'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPSam Gooris emotioneel door kinderen: 'Heb zoveel gemist'
RTL

Samen met Kelly Pfaff (44) heeft Sam Gooris (48) twee kinderen: dochter Shania van 21 en zoon Kenji van 19. Hoewel het gezin volop geniet van tijd spenderen samen (en dat laat vastleggen voor het programma 'Expeditie Gooris'), is dat vroeger weleens anders geweest.

"Altijd maar werken, werken, werken"

Er is namelijk niet altijd veel tijd geweest om als gezin door te brengen en dat heeft alles te maken met het moordende schema van Sam als entertainer. Volgens Kelly is zijn agenda 'uit zijn voegen gebarsten' - iets wat Sam erg emotioneel maakt nu hij eraan terug denkt in de nieuwste aflevering van zijn realityprogramma. 

De eerste twee weken van augustus zijn inmiddels heilig voor het gezin: die spenderen ze samen. "Dan pak ik niks aan. (...) Ik heb heel veel gemist. Ik vind dat heel erg", vertelt Sam terwijl hij tegen de tranen vecht. "Deze reis [naar Verona] heeft dat goed gemaakt. Ik krijg het moeilijk... Ik meen het, ik heb heel veel gemist, maar we maken het goed."

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Sam Gooris liep Willem-Alexander tegen het lijf, herkende hem niet
Lees ook

Sam Gooris liep Willem-Alexander tegen het lijf, herkende hem niet

Nu, zoveel jaren later, heeft de familie geleerd om samen te ontspannen en te genieten. In hun programma doen ze verschillende plaatsen in Europa aan die voor hen een bijzondere betekenis hebben. Expeditie Gooris heeft vooral Sam als pater familias goed gedaan. "Ik heb er zo van genoten", zegt hij, nog steeds in tranen, waarna hij herhaalt: "Ik heb zoveel gemist. Altijd maar werken, werken, werken."

Expeditie Gooris is om 21.40 uur te zien op VTM 2.

Lees meer over
Sam GoorisKelly Pfaff