Kende da?

Hierom zien we dochter van Peter Gillis amper in Massa Is Kassa

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @petergillisoostappenHierom zien we dochter van Peter Gillis amper in Massa Is Kassa
RTL

Vaste kijkers van de realityserie ‘Massa is Kassa’ is het vast wel opgevallen dat de dochter van Peter Gillis, Inge, eigenlijk amper in de serie voorbij komt. En daar is een belangrijke reden voor, zo blijkt uit de biografie van Peter.

"Een keertje als compromis wil ik wel meedoen, maar ik ga het niet opzoeken"

In het boek Massa is Kassa leren we Inge wat beter kennen. De dochter van Peter wordt de 'meest avontuurlijke' van de familie genoemd. Ze woont niet op het park en dagdroomt regelmatig over een wereldreis. Hierin lijkt ze totaal niet op haar vader, die juist altijd teruggaat naar de plekken waar hij zich eerder op zijn gemak voelde. Denk aan dezelfde camperplek, dezelfde campings en dezelfde hotels. Inge houdt er juist van om nieuwe dingen te ontdekken. 

Peter Gillis door het dak: nieuw resort gekocht
Lees ook

Peter Gillis door het dak: nieuw resort gekocht

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Iets waarin Inge ook totaal niet op haar vader lijkt, is zijn behoefte om in de spotlights te staan. Om deze reden is ze ook maar sporadisch in de serie te zien, zo wordt in het boek uitgelegd. "Ik kick daar niet op. Van mij hoeft dat niet. Een keertje als compromis wil ik wel meedoen, maar ik ga het niet opzoeken", aldus Inge. De dochter van Peter laat weten dat ook maar moeilijk kan begrijpen dat er überhaupt mensen naar de realityserie kijken. "Misschien is dat ook het corona-effect."

Iets wat tijdens de coronacrisis ook naar buiten kwam, is dat de parken van Peter niet altijd even schoon en hygiënisch zijn: 

Lees meer over
Peter Gillis