MIJ NIET BELLEN

Ex Erica Meiland haalt uit: 'Ze liegt alles aan elkaar'

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© ANP en Instagram @privedetectivesanderEx Erica Meiland haalt uit: 'Ze liegt alles aan elkaar'
RTL

In haar pas verschenen biografie zegt Erica Meiland (58) dat ze nooit een relatie heeft gehad met privédetective Sander van Betten. Hij laat woensdag in 'De Telegraaf' weten honderden appjes en e-mails te hebben die het tegendeel bewijzen.

"Ze stuurde me soms wel tien appjes per dag, voorzien van hartjes"

"Ze liegt alles aan elkaar in haar boek en geeft mij een trap na", stelt Sander in de krant. De privédetective zegt dat de twee een intensieve, seksuele relatie van een half jaar hadden en snapt niet waarom de realityster dat nu ontkent.

Erica Meiland blijft achter uitspraken staan: 'Mijn mening'
Lees ook

Erica Meiland blijft achter uitspraken staan: 'Mijn mening'

"Ze beweert vier keer met mij te hebben gewandeld. Onzin, we hebben tijdens corona tientallen wandelingen gemaakt", aldus Sander, die zegt daar verschillende selfies van te hebben. "Ze stuurde me soms wel tien appjes per dag, voorzien van hartjes, kusjes of handzoentjes, misschien bij elkaar opgeteld wel duizend. Die heb ik allemaal bewaard. Daarnaast heb ik minstens vijfhonderd e-mailberichten van haar ontvangen."

Eerder ontstond er ophef over een passage in het boek van Meiland waarin ze het over moslima's met een boerka heeft, die ze pinguïns noemt. "Ik heb weleens drie van die pinguïns in de Hoofdstraat in Noordwijk zien lopen. Dat is toch niet normaal? Gewoon niet doen hier. Rot op joh, met je boerka", aldus de realityster in haar boek.

Lees meer over
Erica Meiland