It's Versace, b*tch

Britney Spears verklapt wie haar trouwjurk ontwerpt

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Getty images Britney Spears verklapt wie haar trouwjurk ontwerpt
RTL

Britney Spears (39) poseert graag in menig outfit - of zonder outfit - op haar Instagram-account. Deze keer trekt ze voor de gelegenheid een zalmroze baljurk aan. Eventueel gespeculeer drukt ze meteen de kop in: 'Nee, dit is niet mijn trouwjurk!' Die jurk wordt momenteel namelijk nog ontworpen - en niet door de minste.

''Donatella Versace maakt mijn jurk op dit moment''

Het is een bewogen jaar geweest voor Britney. Na dertien jaar curatorschap kan ze eindelijk invulling geven aan haar eigen leven. En dat doet ze zeker, want nog niet zo lang geleden gaf Britney het jawoord aan haar vriend Sam Asghari. 

Dit voorjaar liet de zangeres weten dat ze een toekomst samen met haar huidige lover wel ziet zitten. De twee zijn inmiddels vijf jaar samen. Nu die droom eindelijk in vervulling zal komen, kan een droomjurk natuurlijk niet ontbreken. In haar laatste Instagram-post geeft Britney de eerste details weg. 'Donatella Versace maakt mijn jurk op dit moment', schrijft ze. 

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Fans maken zich zorgen om Halloween-foto’s van Britney Spears
Lees ook

Fans maken zich zorgen om Halloween-foto’s van Britney Spears

Britney-fans gaan uit hun dak in de reacties onder deze foto: 'Britney en Donatella zijn een superduo OMG', schrijft iemand. Een andere volger reageert: 'Ik kan niet wachten om je in jouw Versace-bruidsjurk te zien.' Een derde fan heeft hoge verwachtingen: 'Je krijgt de bruiloft van je dromen.'

Dit is het derde huwelijk voor Britney. In 2004 was ze nog geen drie dagen getrouwd met jeugdvriend Jason Alexander en later dat jaar trad de zangeres alweer in het huwelijk met Kevin Federline, met wie ze zoons Sean Preston en Jayden James heeft. Wanneer Britney gaat trouwen met Sam is nog niet bekend. 

Eind september was eindelijk de lang gehoopte doorbraak in de zaak van Britney tegen haar vader Jamie Spears. Hij werd per direct uit zijn rol als toezichthouder gezet.

Lees meer over
Britney Spears