Laat de voorpret beginnen

Oui! Oui! Opnames Lupin weer begonnen

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© Netflix/Emmanuel GuimierOui! Oui! Opnames Lupin weer begonnen
RTL

Goed nieuws voor de fans van 'Lupin', want de opnames voor het derde seizoen zijn officieel gestart. Zowel hoofdrolspeler Omar Sy (43) als Netflix hebben donderdag via Twitter laten weten dat de cast in Parijs is om de eerste scènes op te nemen.

"Raad eens wie er terug is?"

'Voelt goed om thuis te zijn', schreef Omar bij een selfie waarop de Eiffeltoren op de achtergrond te zien is. 'Raad eens wie er terug is en klaar is om de show te stelen?', kondigde de streamingdienst de start van de opnames aan met het delen van dezelfde foto.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Lupin al gebinged? Dit is wat we weten over seizoen 3
Lees ook

Lupin al gebinged? Dit is wat we weten over seizoen 3

Omar kruipt ook voor deze reeks in de huid van Assane Diop, een rol die is geïnspireerd op de romans van Maurice LeBlanc over de galante dief en vermommingsmeester Arsène Lupin. De serie is de op een na grootste internationale hit voor Netflix ooit, na Squid Game. Het eerste seizoen werd de eerste 28 dagen dat het op Netflix stond door zeventig miljoen abonnees bekeken.

Omar tekende in oktober een nieuw en meerjarig contract met Netflix. Hij zal niet alleen te zien zijn in films en series van de streamingdienst, maar zal er ook een aantal gaan produceren.

Lees meer over
Omar SyNetflixserie