happy end

Niek en Joan klaar voor de volgende stap: 'Elkaars familie al ontmoet'

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @iamjessicajoanNiek en Joan klaar voor de volgende stap: 'Elkaars familie al ontmoet'
RTL

Niek Marijnissen (33) was de smaakmaker in 'De Bachelorette', dat vorig jaar bij Videoland te zien was. In het programma streed hij om het hart van Gaby Blaaser (35), maar inmiddels is er een andere dame in zijn leven: de 26-jarige Joan Pronk, bekend van 'Love Island'. In een video op haar YouTube-kanaal laat Joan weten dat de twee uiterst serieus zijn over een toekomst samen.

"Het is voor mij eigenlijk wel heel serieus en voor hem ook"

"Waarschijnlijk hebben jullie al het een en ander voorbij zien komen, en daar wil ik iets over kwijt", vertelt een verliefde Joan in haar weekvlog. "Ik ben alweer aan het daten en ik vind dat het nu tijd is om te vertellen, omdat het supergoed gaat. De klik is er en de vonken spatten er vanaf, zoals hij - Niek - dat zegt."

Joan en Niek kennen elkaar al een tijdje van verschillende programma's. Volgens de Love Island-ster kunnen ze praten over 'elk onderwerp' en liggen ze constant in een deuk met elkaar. "Hij is gewoon supergrappig, gezellig, sociaal. We hebben gewoon echt een klik, en dat is zo belangrijk. Dat je lekker mee kan gaan in iemand zijn energie en energie van elkaar krijgt, dat krijgen we. Ik krijg een mega boost als ik alleen al over hem praat."

Niek Marijnissen aan het daten met Love Island-kandidate
Lees ook

Niek Marijnissen aan het daten met Love Island-kandidate

Ondanks dat het dus met die klik wel goed zit, vindt Joan het allemaal een beetje spannend - juist omdat het zo snel gaat. "We wilden dit best wel lang geheimhouden, ik vond het best lastig om dat heel snel naar buiten te brengen, aangezien het ook snel gaat en mensen snappen dat ook niet", geeft ze toe. Dat komt volgens Joan omdat buitenstaanders niet vanaf het begin alles hebben meegemaakt. "Die zien niet hoe je met elkaar omgaat, dus voor veel mensen kwam het echt als een mindfuck binnen."

Het is volgens Joan nog niet 'official', al is de voormalig Bachelorette-ster wel te zien in de vlog. Ook hebben ze elkaars familie al ontmoet. "We zijn aan het daten, maar zo noem ik het eigenlijk al niet meer. Het is voor mij eigenlijk wel heel serieus en voor hem ook."

Joan heeft al eerder een relatie gehad, namelijk met Mert. Zij leerden elkaar kennen tijdens hun deelname aan Love Island. Toen had Niek al een oogje op haar, zo vertelde Niek eerder aan ons. Onlangs ging het uit tussen Joan en Mert. Niek sloeg daarna gelijk zijn slag: "Toen het uitging met haar relatie, was ik er als de kippen bij."

De winnaars van het vorige seizoen, Job en Esmee, zijn ook nog steeds hoteldebotel verliefd. RTL Boulevard sprak met hen vlak na de grote finale.

Lees meer over
Love IslandDe Bachelorette