Kerstliefde

Ho ho ho: Love Island krijgt een heuse kerstspecial

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© Videoland Ho ho ho: Love Island krijgt een heuse kerstspecial
RTL

Tijdens de kerstdagen hebben we allemaal wel behoefte aan een beetje liefde. Natuurlijk denkt Videoland graag mee, want er komt een kerstspecial aan van de realityserie 'Love Island'. Genieten!

"Sinds ik hier woon is hij eigenlijk elke dag hier"

De finalisten van het afgelopen Love Island-seizoen komen na ruim een half jaar weer samen. Dit keer in een winterse duinvilla in Noordwijk waar ze samen de kerstdagen inluiden. Donny en Rowenna, Nina en Paulo, Deniz en Loesje, en natuurlijk de winnaars Job en Esmee treffen elkaar onder de mistletoe en vertellen aan presentatrice Holly Brood hoe het met ze gaat en wat ze de afgelopen tijd allemaal hebben meegemaakt. Een aantal vaste Love Island-elementen mogen natuurlijk niet ontbreken in deze XMas Reunion. Zo zijn er de bekende 'berichtjes' en spelen de finalisten een typische 'Love Island Challenge'.

Niek Marijnissen aan het daten met Love Island-kandidate
Lees ook

Niek Marijnissen aan het daten met Love Island-kandidate

De winnaars van het vorige seizoen, Job en Esmee, zijn nog steeds hoteldebotel verliefd. In september hebben ze zelfs de grote stap gezet om samen te wonen. Esmee verraste Job met de vraag of hij bij haar zou willen intrekken en deelde dit in een video op Instagram met haar volgers. "Sinds ik hier woon is hij eigenlijk elke dag hier. Ik vind het ook superfijn als hij hier is en ik zou het niet anders willen. Ik denk dat ik hem vandaag daarom wil vragen of hij officieel bij mij in wil gaan trekken'', vertelde ze in de video. 

Love Island Xmas Reunion is vanaf 24 december te zien bij Videoland.

Lees meer over
VideolandLove IslandKerstmis