born to make you cry

Britney zwengelt oude vete met Christina Aguilera weer aan

Door ANP/RTL Boulevard··Aangepast:
© Getty ImagesBritney zwengelt oude vete met Christina Aguilera weer aan
RTL

Een tot tranen toe geroerde Britney Spears (39) heeft Lady Gaga (35) op social media bedankt voor haar steunbetuiging. Ze deelde een korte video over Lady Gaga. Enkele uren na haar post veegde Britney de vloer aan met Christina Aguilera omdat die geen antwoord wilde geven op vragen over haar.

"Bedankt Lady Gaga dat je echt de tijd hebt genomen om zoiets aardigs te zeggen"

Britney plaatste een video van Lady Gaga. Met ET Canada besprak de zangeres de kwestie rond het opgeheven curatorschap van Britneys vader. "De manier waarop ze werd behandeld was echt verkeerd", zei Gaga toen ze over de rode loper liep voor de première in Los Angeles van haar nieuwe film House Of Gucci. "De manier waarop vrouwen worden behandeld in de muziekindustrie is iets dat ik zou willen veranderen", zei de 35-jarige zangeres en actrice ook nog. Ze besloot het vraaggesprek met te zeggen dat Britney voor altijd een inspiratie voor vrouwen zal zijn.

Financieel adviseur wil vermogen Britney Spears verplaatsen
Lees ook

Financieel adviseur wil vermogen Britney Spears verplaatsen

Britney liet haar volgers op Instagram weten ontroerd te zijn door de lieve woorden van haar collega. 'Bedankt Lady Gaga dat je echt de tijd hebt genomen om zoiets aardigs te zeggen', schreef ze. 'Je hebt me aan het huilen gemaakt!!! Ik houd van je!!!'

Na de post van Britney deelde Lady Gaga haar eigen reactie op haar Insta Stories. Bij een foto van zichzelf zonder make-up schreef de zangeres Britney dapper te vinden. Ze prees haar ook omdat ze heeft laten zien dat vrouwen in de muziekindustrie voor zichzelf op kunnen komen. 'Ik hou van je Britney. Leef je beste leven', schreef ze.

Gaga's vriendelijke woorden en Britneys reactie daarop stonden in schril contrast met hoe Britney reageerde op collega-popdiva Christina Aguilera. Die kreeg een veeg uit de pan omdat ze niets wilde zeggen over Britney toen ze door een journalist over de kwestie werd aangesproken. Britney plaatste een video van dat korte interview. In haar commentaar bij de video uitte ze kritiek op Christina.

Lees meer over
Britney SpearsLady Gaga