QRROR

Tim Douwsma vindt het jammer dat hij gecanceld wordt vanwege standpunten over corona

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPTim Douwsma vindt het jammer dat hij gecanceld wordt vanwege standpunten over corona
RTL

Tim Douwsma (34) is één van de weinige BN'ers die hardop zijn mening tegen het vaccinatiebeleid van de overheid uitspreekt. Dat levert de zanger op werkgebied niet bepaald nieuwe mogelijkheden op. Hij wordt naar eigen zeggen namelijk 'gecanceld' voor bepaalde hoofdrollen. Toch neemt Tim dat verlies.

"Ik wil staan voor de toekomst van mijn kind"

In zijn Instagram Stories beantwoordt Tim de vraag of hij het nog volhoudt om niet op te treden. 'Ik mis mijn vak ontzettend', zegt hij daarop. 'Ook dat ik gecanceld word voor sommige hoofdrollen omdat ik niet mee wil doen aan de QR-maatschappij.' Dat maakt het wel eens 'pijnlijk' voor de zanger. 'Maar het is wat het is. Ik wil staan voor de toekomst van mijn kind', gaat hij verder. 

Tim ervaart deze periode als zwaar, maar toch ziet hij ook een lichtpuntje. 'Ik zie ook steeds meer mensen die hardop durven zeggen: 'Die uitsluiting, dat wil ik niet'.'

Tim Douwsma wil mensen verbinden met nieuwe single
Lees ook

Tim Douwsma wil mensen verbinden met nieuwe single

© Instagram @timdouwsma

In de online serie Aran on Tour ging onze Aran Bade langs bij Tim. In dat gesprek sprak hij over zijn standpunt in de hele coronacrisis. In de video hieronder zie je het interview terug.

Lees meer over
Tim Douwsma