Omringd door liefde

Jan Dulles deelt eerste foto van pasgeboren dochtertje met zoon

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @carolinemolJan Dulles deelt eerste foto van pasgeboren dochtertje met zoon
RTL

Jan Dulles (46) en zijn vriendin Caroline (31) hebben een bijzondere week achter de rug: ze werden namelijk ouders van een prachtig dochtertje genaamd Lina. Het koppel is helemaal in de wolken met het meisje en ook hun zoontje (3) is hartstikke trots op zijn kleine zusje, zo blijkt uit een foto die zanger vandaag op zijn Instagram heeft gedeeld.

"Om dit beeld nu te zien is hartverwarmend!"

Op de foto is te zien hoe de kleine James trots met Lina poseert. 'Big Brother', zo schrijft Jan bij het schattige kiekje. De post kan op hartverwarmende reacties rekenen. 'Wat een heerlijk, prachtig stel is het', zo schrijft actrice Babette van Veen. Een andere volger schrijft: 'Ik ben zo blij voor jullie. Vorig jaar zat ik op kerstavond met een brok in mijn keel jullie post te lezen. Ik vergeet het nooit meer, raakte me zo enorm. Om dit beeld nu te zien is hartverwarmend!'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Jan Dulles opnieuw vader geworden van een dochter
Lees ook

Jan Dulles opnieuw vader geworden van een dochter

Het gezin heeft een moeilijke tijd achter de rug. Ze moesten vorig jaar afscheid nemen van hun 3 maanden oude dochtertje Donna, die plotseling overleed door een scheurtje in haar middenrif. Enkele maanden later raakte Caroline opnieuw in verwachting. Hoewel zij en Jan enorm blij waren met de zwangerschap, gaven ze ook aan dat heel dubbel was. 

Lees meer over
Jan Dulles