met de billen bloot

Richard Groenendijk doet opmerkelijk kiekje van Madonna na

Door RTL Boulevard ··Aangepast:
© ANP en GettyImagesRichard Groenendijk doet opmerkelijk kiekje van Madonna na
RTL

Richard Groenendijk (49) laat zich vandaag van zijn beste kant zien, letterlijk. Nadat Madonna (63) vorige week weer eens los ging op Instagram met een nietsverhullend kiekje van haar bips, zag Richard zijn kans schoon om dit zonder enige gêne te recreëren en daarna te delen met zijn Instagram-volgers.

''Toevallig ook dezelfde billendokter?''

We zijn inmiddels wel wat gewend van Madonna na de vele (naakt)foto's die ze op haar social media heeft geplaatst. De volgers van Richard moesten echter wel even twee keer met hun ogen knipperen toen eenzelfde soort foto van de cabaretier op hun tijdlijn verscheen. 

Op het kiekje zien we Richard op de grond liggen met zijn bovenlichaam onder het bed en zijn onderlichaam zichtbaar zonder broek. Onder het mom van 'sleutels zoeken'. 'Ook toevallig: Madonna en ik waren vandaag allebei onze sleutels kwijt', schrijft de cabaretier grappend erbij.

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Richard Groenendijk viert huwelijksdag: 'Een mooie dag was dat!'
Lees ook

Richard Groenendijk viert huwelijksdag: 'Een mooie dag was dat!'

Veel volgers kunnen de grap van Richard wel waarderen. 'Kom niet meer bij', luiden de reacties onder de post. 'Jouw foto ziet er charmanter uit haha', schrijft iemand anders erbij. Ook Olcay Gulsen en Viktor Brand reageren lachend onder het bericht. 'Toevallig ook dezelfde billendokter?' grapt Viktor.

Lees meer over
Richard GroenendijkMadonna