op me verjaardag

Famke Louise verrast door vriend op 23ste verjaardag

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© ANPFamke Louise verrast door vriend op 23ste verjaardag
RTL

Het is feest in huize Louise! Famke Louise blaast vandaag 23 kaarsjes uit en dat kan ze natuurlijk niet zomaar aan zich voorbij laten gaan. Op Instagram doet de zangeres uitgebreid verslag van de feestdag.

''Kook jij of je zus?''

Als we de beelden op haar Instagram mogen geloven kan de dag van Famke niet meer stuk. Van haar vriend Denzel krijgt ze een spiksplinternieuwe tas, er staan enorme ballonnen met het getal 23 in haar huis en als kers op de feesttaart gaat haar vriend ook nog eens voor de jarige job koken. Althans, dat laatste was misschien toch iets te mooi om waar te zijn: ''Kook jij of je zus?'', horen we Famke grappend vragen in een video waar Denzel een boodschappentas vasthoudt.

Op haar Instagram Story plaatst de 'Op Me Monnie'-zangeres ook een filmpje van een dansende Denzel die met het cadeau aankomt. Op de achtergrond horen we het liedje 'Happy Birthday To You' afspelen. Het blijkt een dure tas van het merk Acne Studios te zijn. Zo kunnen we op de Story na de video zien.

Famke Louise: 'Ben op een andere manier in het leven gaan staan'
Lees ook

Famke Louise: 'Ben op een andere manier in het leven gaan staan'

© Instagram @famkelouise_

Vanaf dinsdag is de nieuwe realityserie van Famke en Denzel bij Videoland van start gegaan: Famke & Denzel: Een Nieuw Begin. In de achtdelige realityreeks wordt het liefdeskoppel op de voet gevolgd en geven ze een exclusief kijkje in hun dagelijkse leven. Zo krijgen we onder andere te zien hoe Famkes zwangerschap verloopt.

Lees meer over
Famke Louise