mij niet meer bellen

Nadège afgewezen na verzoeningspoging met de Meilandjes

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Facebook NadègeNadège afgewezen na verzoeningspoging met de Meilandjes
RTL

De poging van schoonmaakster Nadège om weer af te spreken met de familie Meiland is bruut afgewezen. Nadat de Meilandjes en Nadège op allesbehalve vriendelijke wijze uit elkaar gingen en de schoonmaakster met modder gooide in de media, lijkt de deur bij de Meilandjes definitief op slot.

"Ze stuurden me: 'Hallo Nadège, we zijn niet bij het kasteel'"

Nadège laat aan Shownieuws weten dat ze de familie een berichtje had gestuurd, nadat ze er lucht van kreeg dat ze voor de kerstspecial van hun reallifesoap Frankrijk aan deden. De reactie was teleurstellend. "Ze stuurden me: 'Hallo Nadège, we zijn niet bij het kasteel'", aldus Nadège. Dat betekent net zoiets als: 'Mij niet meer bellen.' Ze voelt de bui zelf ook wel hangen: "Ik denk dat ze me niet meer willen zien."

Meilandjes leggen veelbesproken vertrek Nadège uit
Lees ook

Meilandjes leggen veelbesproken vertrek Nadège uit

Sinds het vertrek van de Meilandjes uit Frankrijk is het bergafwaarts gegaan met de carrière van Nadège. Waar ze zich eerst uit de naad moest werken in de huishouding, heeft ze nu moeite om een baan te behouden. Op dit moment is ze zelfs werkloos. Het schoonmaakwerk in een bedrijfskantine en het pizza's bakken is uiteindelijk op niets uitgelopen: haar contract is afgelopen.

Waar het precies mis is gegaan tussen de familie en Nadège legt Erica in de video hieronder nog eens haarfijn uit. 

Lees meer over
Erica MeilandMartien Meiland