geruststelling

Grote opluchting voor gezin Jan Dulles na controle in ziekenhuis met baby Lina

Door RTL Boulevard··Aangepast:
© Instagram @carolinemolGrote opluchting voor gezin Jan Dulles na controle in ziekenhuis met baby Lina
RTL

Jan Dulles (46) en Caroline Mol (31) kunnen weer rustig ademhalen. Ze zijn vandaag in het ziekenhuis geweest voor een echo met hun pasgeboren dochter Lina. De kersverse ouders hebben goed nieuws gekregen.

"Zo zijn wij ook weer een beetje meer gerustgesteld"

Na het plotselinge overlijden van hun dochter Donna willen Jan en Caroline er zeker van zijn dat Lina niet dezelfde aandoening heeft als haar zusje. Donna is overleden aan de gevolgen van een scheurtje in haar middenrif. 

'Wij zijn net terug uit het BovenIJ ziekenhuis waar ze bij Lina een echo hebben gemaakt om te kijken of ze niet dezelfde aandoening heeft als haar zus', deelt Caroline met haar volgers. En dan volgt het goede nieuws: 'Voor zover ze hebben kunnen zien ziet alles er goed uit. Zo zijn wij ook weer een beetje meer gerustgesteld.'

Je hebt niet alle cookies geaccepteerd. Om deze content te bekijken moet je deaanpassen.

Jan Dulles over moeder: 'Ze heeft dit jaar te veel moeten meemaken'
Lees ook

Jan Dulles over moeder: 'Ze heeft dit jaar te veel moeten meemaken'

Caroline is op 25 november bevallen van Lina. Vol trots deelde Jan een dag later het nieuws. 'Het was een voorspoedige bevalling, maar ik heb weer met open mond en machteloos zitten kijken naar deze ‘oerklus’. Wat zijn vrouwen bovennatuurlijk sterk vergeleken met ons. Lina is een stevige gezonde meid van bijna 4 kilo. Moeder en kind maken het goed', schreef hij toen.

Verslaggever Aran Bade mocht al snel op babybezoek bij de familie. De positiviteit is weer helemaal terug bij het gezin: 

Lees meer over
Jan Dulles